Onze Partners

Als ondernemers kunnen we niet succesvol zijn zonder goede partners en bevriende ondernemers. Wij geloven in krachten bundelen en samenwerken. Zo kunnen we samen groeien en onze klanten beter te hulp staan met onze koeltafels. Daarnaast willen we graag kennis en ervaringen delen met ondernemers die even ambitieus en nieuwsgierig zijn als wij. Hieronder hebben wij onze partners in het zonnetje gezet. Doe uzelf een plezier en neem ook eens een kijkje bij een van deze ondernemers en bedrijven.

Mijn-Wijnkoelkast.nl

Mijn-Wijnkoelkast is specialist op het gebied van wijnkoelkasten en alle daarbij behorende wijnaccessoires. Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale wijnklimaatkast. Een wijnkoeler is dé ideale oplossing wanneer u niet in de gelegenheid bent om de wijn te koelen binnen geringe afstand. De wijnkoeler zorgt ervoor dat een fles wijn op de juiste temperatuur gehouden wordt. Een wijnkoeler is eenvoudig te verplaatsen en daarnaast kan het overal worden neergezet. Bekijk ons assortiment wijnkoelers op deze pagina. 

 

Past uw merk of bedrijf ook in dit rijtje?

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en bevriende ondernemers. U kunt ons alvast leren kennen door onze koeltafels en kom erachter of hoe deze passen bij uw onderneming. Maak ook kennis met koeltafels.nl en bekijk onze over ons pagina. Denkt u dat uw onderneming een match is met onze koeltafels? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Vermeld hierbij dat het gaat om partner te worden en geef een duidelijke reden. Wij staan klaar voor nieuwe samenwerkingen!