Over Ons

Koeltafels.nl BV bestaat uit een jong gedreven team die allemaal de behoefte hebben aan gemak en luxe. Uit deze behoeftes zijn onze koeltafels ontstaan. Deze tafels met luxe uitstraling zijn van alle gemakken voorzien en zullen uw leven een stuk gemakkelijker maken. Zo hoeft u nooit meer een spannend moment van een film, wedstrijd of gesprek te missen!

 

In onze webshop vind u de verschillende modellen die wij aanbieden. Met onze koeltafels heeft u een unieke salontafel die perfect is voor elke woonkamer en bedrijven. Onze koeltafels hebben ingebouwde bluetooth speakers en je kan je vrienden, familie en collega's perfect voorzien van gekoelde drankjes en hapjes. Deze modellen kunt u ook nog allemaal personaliseren met een wrap, zodat deze altijd in uw interieur past! 

 

Naast onze webshop hebben wij ook een showroom die open is op afspraak. In deze showroom kunt u de hoge kwaliteit van onze tafels zelf ervaren en zullen al uw vragen beantwoord worden. Mocht u op voorhand al vragen hebben schroom dan niet om ons een mail of berichtje te sturen. Ook voor een afspraak te maken in de showroom kunt u contact met ons opnemen.

 

Wij hebben service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Door nauw samen te werken met onze vaste koeriersdienst zal de gratis bezorging ook net zo soepel verlopen als het bestellen via onze webshop! Mocht u toch niet tevreden zijn zullen wij dit altijd oplossen tot u wel tevreden bent.

 

Bestel nu uw koeltafel en geniet van alle gemakken die deze tafel biedt!

 

Team van Koeltafels.nl BV 

 

 

Maak het jezelf gemakkelijk

Laad je apparaten op, speel muziek af met de ingebouwde bluetooth speakers en voorzie je vrienden van koude hapjes en drankjes. De salontafel van Koeltafels.nl maakt het allemaal mogelijk.

BESTEL NU

Koel af

De ingebouwde koellades bieden ruimte voor genoeg drankjes voor u en uw gasten, en kan ingesteld worden op een temperatuur naar keuze.

Pas aan naar uw behoeftes

Controleer de temperatuur, het volume en meer van de salontafel via een touchscreen die naadloos aansluit op het ontwerp van de tafel.

Plug and Play

De salontafels zijn "plug and play" ontworpen, steek de stekker in het stopcontact en geniet van het gemak. De ideale oplossing voor uw woonkamer.

De Ideale Oplossing

Altijd muziek, gekoelde drankjes & oplaad mogelijkheden binnen handbereik, zo hoeft u nooit meer een spannend moment van een film, wedstrijd of gesprek te missen!