Houtlook, dierenprint of marmer?

Als je op zoek bent naar een unieke salontafel voor jouw woonkamer, dan is het personaliseren van een koeltafel misschien wel iets voor jou. Door een tafel te personaliseren, kun je ervoor zorgen dat hij perfect aansluit bij jouw stijl en smaak. Hierdoor past jouw gepersonaliseerde koeltafel perfect in je woonkamer en kan je optimaal genieten!

De Koeltafel wordt gewrapt. Er zijn veel verschillende soorten wraps beschikbaar, van houtlook tot marmerlook, van matte tot glanzende afwerkingen. Je kunt ook kiezen voor een wrap met een specifieke print, zoals een houtnerf of een dierenprint. Hierdoor kun je jouw tafel een unieke uitstraling geven die aansluit bij jouw stijl en smaak.

Heb je jouw gepersonaliseerde Koeltafel binnen? Laat iedereen het zien en deel je personaliseerde koeltafel met een mooie foto op Instagram met #mijnkoeltafel!

Alleen zijkanten, of ook de lades, met een witte rand aan de binnenkant? Dit kan gedaan worden tegen meerprijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de mail of telefoon. Het wrappen wordt gedaan door een gespecialiseerd bedrijf. Zo bent u gegarandeerd van de beste service en kunt u optimaal genieten van uw gepersonaliseerde koeltafels. 

Personaliseren voor bedrijven

Wil jij een Koeltafel met jouw bedrijfslogo of huisstijl? Ook dat is mogelijk bij Koeltafel.nl! Op deze manier van je een gepersonaliseerde koeltafel dat perfect past bij jouw bedrijf. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van het personaliseren van jouw koeltafel voor uw onderneming? Neem snel contact op met onze klantenservice. Samen maken wij de perfecte koeltafel voor uw onderneming

Vul hier jouw wensen in en vraag een offerte aan

Gepersonaliseerde Koeltafels