Verzending & Retourneren

Hoe wordt mijn bestelling naar mij verzonden?
Al onze tafels worden door Camo Koeriers bij uw thuis af geleverd en zij zullen uw contacteren voor een schikkende datum en tijd.

Hoe lang duurt het om mijn bestelling te verzenden?
Wij verwerken uw bestelling binnen 1 werkdag. Zodra uw bestelling is verwerkt  wordt er contact met uw opgenomen en plannen wij een schikkende datum voor levering in.

Wat is uw retourbeleid?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen maximaal €100,- euro per tafel. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@koeftafels.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Er is een probleem met mijn bestelling. Wat moet ik doen?
Neem hier of op info@koeltafels.nl contact met ons op en we zullen het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Maak het jezelf gemakkelijk

Laad je apparaten op, speel muziek af met de ingebouwde bluetooth speakers en voorzie je vrienden van koude hapjes en drankjes. De salontafel van Koeltafels.nl maakt het allemaal mogelijk.

BESTEL NU

Koel af

De ingebouwde koellades bieden ruimte voor genoeg drankjes voor u en uw gasten, en kan ingesteld worden op een temperatuur naar keuze.

Pas aan naar uw behoeftes

Controleer de temperatuur, het volume en meer van de salontafel via een touchscreen die naadloos aansluit op het ontwerp van de tafel.

Plug and Play

De salontafels zijn "plug and play" ontworpen, steek de stekker in het stopcontact en geniet van het gemak. De ideale oplossing voor uw woonkamer.

De Ideale Oplossing

Altijd muziek, gekoelde drankjes & oplaad mogelijkheden binnen handbereik, zo hoeft u nooit meer een spannend moment van een film, wedstrijd of gesprek te missen!